Obiskal nas je veleposlanik ZDA

S krepitvijo zaupanja kupcev, ki smo ga pridobili s skupnim večletnim dokazovanjem naših razvojnih in proizvodnih sposobnosti, pridobivamo vedno kompleksnejše in obsežnejše posle, ki predvidevajo tudi širitev našega delovanja. Zatorej poslovodstvo in prodaja intenzivno preučujeta možnosti vzpostavitve novih lokacij, prek katerih bi lahko več kupcev hkrati oskrbovali s kompleksnejšimi in logistično zahtevnimi izdelki, ki jih je na oddaljene lokacije sicer težko dobavljati. V bližnji prihodnosti se tako načrtuje tudi širitev v ZDA, zaradi katere že potekajo priprave in preučevanje strateško najugodnejših lokacij.

Z namenom okrepitve sodelovanja z ameriškim veleposlaništvom v Sloveniji smo ta teden na obisk povabili veleposlanika ZDA, Brenta R. Hartleyja, ki sta se mu pridružila tudi gospodarski ataše Donald Baker in svetovalec za gospodarstvo na veleposlaništvu ZDA Matjaž Kavčič.

Gostom smo predstavili Skupino TPV in naše načrte za širitev ter jih popeljali na ogled PE Novo mesto in PE Velika Loka. Predstavniki ameriškega veleposlaništva so nad videnim in načrtovano širitvijo izrazili izjemno zadovoljstvo ter nam ponudili vso potrebno podporo in nasvete.