TPV od kupca Brose prejel priznanje Ključni dobavitelj leta 2017

V sredo, 19. julija, je TPV s strani kupca Brose prejel priznanje Ključni dobavitelj leta 2017.

 

Podjetje Brose je eden največjih svetovnih ponudnikov mehatronskih sistemov na področju avtomobilskih vrat, sedežev in pogonov. Zaposluje preko 25.000 ljudi na 60 lokacijah v 23 državah. Ob enem je Brose eden izmed TPV-jevih najbolj strateških kupcev. TPV s sedežnimi komponentami oskrbuje kupca Brose v Evropi, ZDA, Mehiki ter Južni Afriki povečini za premijske znamke osebnih vozil, kot so BMW, Mercedes, Jaguar Land Rover in Volvo.

S priznanjem Ključni dobavitelj leta Brose TPV-ju priznava visoko razvito raven sodelovanja in kompetentnost pri razvoju in proizvodnji sedežnih komponent. Hkrati potrjuje tudi močno strateško partnerstvo, ki je bilo ustvarjeno med obema podjetjema. Brose in TPV sta prepoznala skupne priložnosti za krepitev sodelovanja tudi v prihodnje.

Priznanje je direktorju – predsedniku poslovodstva TPV d.o.o mag. Marku Gorjupu podelil predstavnik podjetja Brose, Cem Yilmaz, direktor nabave za Srednjo in Vzhodno Evropo.

 

Zasluga za priznanje gre vsem sodelavcem TPV, ki so s kakovostnim delom doprinesli k doseženim rezultatom ter s tem prispevali k utrditvi podjetja TPV kot ključnega dobavitelja kupcu Brose.