Dan vozil TPV

Skupina TPV je na velikonočno soboto, 26. marca, pripravila zabavno – poučni dogodek Zapelji se v zabavo, s katerim so obiskovalce popeljali v svet električnih in hibridnih vozil, adrenalinske terenske vožnje, tovornih prikolic in varne vožnje.

Podjetja TPV Avto, TPV Center in TPV Prikolice so predstavila svojo ponudbo in najnovejše modele vozil Toyota, Renault, Nissan in Dacia ter širok nabor lahkih in specialnih tovornih prikolic za različne namene. Obiskovalce so zapeljali v svet električnih in hibridnih vozil, saj so vozila na alternativne pogone naša prihodnost. Še vedno je veliko mitov, vprašanj in nezupanja v vozila na alternativne vire, zato so želeli obiskovalcem približati okoljsko zanimiv program in jim omogočili, da se zapeljejo s hibridnimi in električnimi vozili.

Dogodek je bil tudi pravo adrenalinsko doživetje. Najbolj pogumni so se lahko zapeljali po poligonu za terensko vožnjo, kjer so se skupaj z izkušenim inštruktorjem bočno nagnili več kot 30 stopinj.  Prav tako ni manjkalo poučne vsebine. V simulatorju prevračanja so obiskovalci lahko preizkusili, kako pravilno ravnati in se rešiti iz vozila, če se le-ta prevrne na glavo. TPV-jevi strokovnjaki so obiskovalce naučili zamenjati pnevmatiko in najbolj spretne obiskovalce nagradili.

DJ, bogat spremljevalni program, nagradne igre in vožnja z avtomobilčki tudi za najmlajše udeležence v prometu so privabljale obiskovalce. Na dogodku ni manjkalo znanih obrazov. V zabavo se je z električno rolko zapeljal tudi zmagovalec šova Slovenija ima talent Jernej Kozan in odplesal v svojem stilu.

Skupina TPV je združila zabavni in poučni program. Če ste dogodek zamudili in si želite izvedeti več o hibridnih ali električnih vozilih ste vabljeni v  TPV Center in TPV Avto, kjer vsa vozila lahko preizkusite.

MFP_3613_p1

MFP_3524-2

MFP_3456na glavo izrez-3