Med nagrajenci za najboljše inovacije v Sloveniji tudi TPV

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije včeraj podelila nacionalna priznanja za najbolj inovativna podjetja in inovatorje v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. 7 zlatih, 28 srebrnih in 8 bronastih priznanj je rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni sodelovalo preko 160 inovacij in preko 500 inovatorjev. Priznanje za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji. Število in kakovost prijavljenih in nagrajenih inovacij dokazuje, da ima Slovenija velik inovatorski potencial, ki je nenazadnje pomemben tudi za nadaljnji razvoj slovenskega gospodarstva.

Ponosni smo, da v družbo najboljših sodi tudi naše podjetje. Za inovacijo Protivibracijska povezava s povečano upogibno togostjo, katere avtorji so naši sodelavci mag. Vili Malnarič, Janez Hočevar, mag. Rajko Marinčič in dr. Tomaž Savšek, smo junija na podelitvi Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine prejeli zlato priznanje in se tako uvrstili na tekmovanje Gospodarske zbornice Slovenije, kjer smo včeraj na nivoju najvišjih priznanj v Sloveniji, prejeli srebrno. Vsem štirim inovatorjem iskreno čestitamo!